Fredag igen?!

Publicerat: 2014-01-03 Kl: 21:44:19 | I kategori: Allmänt

Känns som att det är fredag var och varannan dag just nu med jul, nyår osv.. Idag har jag hunnit MASSOR tacck vare Anna som verkar vara en toppentjej som provjobbar hos oss under några dagar och Ebba som jag lurat med en heldag i stallet. Plockade upp henne vis Mc Donalds kl.07'00 imorse och sedan har hon fått hänga med heela långa dagen för mina dagar är för det mesta långa och alltid längre än jag "tänkt" ifrån början :P
TIDSOPTIMIST!
Nu sitter jag vid datorn med en snarkande Anders bredvid på soffan -har lovat syster att göra en tävlingsplanering för mina och Milles dressyrstarter under våren så hon kan lägga sin hopplanering - schysst att jag får börja! :D
 
Red Magic direkt på morgonen sedan två privatlektioner och så Thaleia och Shaddow innan lunch. Ebba fick prova Magic en stund efter att jag ridit - såg fint ut. Hon red även Shadde till största del, ja satt bara upp en kortis mitt i hennes pass.
Ebba han även börja rensa i en av garderoberna i sadelkammaren där vi har massa extra läderprylar som ligger och skräpar. Belv en hel fodersäck med saker som ska slängas! Jag har nämnligen en plan på att tömma några av garderoberna i stora sadelkammaren för att gör plats åt ett utrymme där man kan sitta och puttsa eller kanske en liten fika. Vi har sjukt mkt som kan slängas och ännu mer som måste sorteras och läggas på bra ställen istället för inmosade på första bästa plats.
Jag HATAR oordning men att hinna med att sköta stall och hästar samt motionera alla tar all tid så mina planer att fixa alla utrymmen har lägsta prio vilket gör att de i de flesta fall bara stannar vid tanke/dröm :(
 
 
Tänk om det kunde se såhär prydligt ut VARJE dag...............
 
 
Prisrosetter har vi ligger säckvis - trist att inte få upp dem och visa hur fina hästar vi har.. Jag började för många år sedan att måla och fixa gamla fönster att sätta dem i men det tog mkt tid så blev bara tre stycken men de är väldigt snygga och pryder väggarna i stora stallet.
 
Tillbaks till dagen!
Efter lunch red jag/ Rocco, Ebba/Ronjah och Anna/Palmir ut en härlig tur "Runt sjön" mjuka fina väger inbjuder till härliga galopper på lyckliga hästar.
Sedan intag av hästar och så red jag Rangun som Ebba också fick rida en stund och avslutade dagen med Lady. Full rulle med andra ord!
På vägen hem ville jag hälsa på farmor då hon åker till Mallorca i två månader tidigt imorgon bitti och eftersom Ebba bor typ 50m från farmor fick hon skjuts hela vägen till dörren :)
 
 
Mycket gamal bild på Ebba och skolponnyn Karaat. Tror den togs i början av augusti 2010.
 
Imorgon blir det som en "vanlig" dag då vi har stallet så är ute vid sju. Sedan startar jag Grönt kortkurs som håller på 9-12 och sedan en privatlektion och så massa hästar att motionera då förstås!
 
Kram Madde
 
Kommentarer
Postat av: Erika

Om Det finns några läderprylar att fynda är jag intresserad! ;)

2014-01-04 @ 17:44:46
URL: http://ettahnia.blogg.se
Postat av: Madde

Det gör det säkert Erika! Du kan få hela påsen :)

2014-01-04 @ 18:33:34
Postat av: Erika

Men tack! Vart finns den? :-D

2014-01-05 @ 08:55:53
Postat av: Ebba

Tusen tack för toppendag! :D

2014-01-05 @ 14:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0