Åter på banan.....

Publicerat: 2014-01-07 Kl: 22:24:16 | I kategori: Allmänt

Om  man vågar säga det kanske blir ett bakslag....kändes inget vidare när jag vaknade men under dagen har den hemska förkylningen gett med sig.
Har faktiskt inte ansträngt kroppen med ridning dessa dagar. Nu hoppas jag att jag kommer fortsätta med det beteendet även längre fram. Det är farligt att träna med en infektion i kroppen och det har vi ju fått erfara hösten som varit man ska vara rädd om hjärtat.
Ska ärligt säga att jag har haft hjälp av Sofia också för jag var på gång i söndags för att rida men hon blev ganska sur..
Svårt när man har hästar som skall ridas men en dag var Sofia snäll och red Demeter och en dag var  Emma Åkesson här och hoppade henne. Tack! Bra med jullov.
Så det blev bara två dagars vila för henne Hera har ingen förbarmat sig över så hon har vilat helt. Men viktigast att Demeter fått arbeta.
Idag har jag startat upp med att rida en häst och töm köra en.
Imorgon hoppas jag på flera hästar speciellt nu när vi har så bra hjälp i stallet.
Med det jobb jag har så har jag ju ändå haft mina lektioner men däremellan bara tagit det lugnt. Tur i oturen så blev ju dressyrkursen inställd för Siv då hennes häst är nyopererad och hon ej hade någon som kunde ta hand om henne.
Nu längtar jag efter att träna igen. Både mig själv och hästarna. Nästa vecka startar ju hoppträningen upp för Erik igen och till helgen kommer Mads hem från sin semester så har man tur så kanske det går att få åka till Segersta redan nästa vecka.
Så mina små hopphästar skall ridas igenom innan dess kanske till och med att jag hinner hoppa denna veckan.
Träna behövs för att hålla inspirationen att ha träningar och lektioner vi liv.
 
I övrigt så har helgerna annars bestått av att umgås med nära och kära vänner och släkt så nu har man laddat batterierna inför ett kommande fantastiskt 2014.
Ann
Ett vackert minne från ett fantastiskt dygn på Mälaren i somras
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0