Tävling igång!

Publicerat: 2014-02-22 Kl: 15:44:58 | I kategori: Allmänt

Ja då rullar tävlingen på. Ponny dressyr lokal LB + LA. Mycket att fixa med innan start. Varit uppe o hjälpt till att starta upp cafeterian.
Små söta ponnier som travar runt i ridhuset. En del riktigt fina.
Funderar på rida eller inte rida. Ska ju starta imorgon och Demeter behöver ju röra på sig men tävlingen slutar inte förrän sent ikväll och jag skulle i o f s hellre rida ut men inte själv kanske gör det till slut i alla fall.
 
Igår hjälpte Madde mig med ridningen på Demeter och det blev riktigt bra. Fick korta stiglädren ännu mera och jag fick mkt bättre balans och stadigare skänkel.
Madde njöt nog när hon fick "köra" med mig tror nästan hon var tuffare än Mads......kan det stämma? Eller också upplever man det tuffare när det just är Madde hon låter en inte smita undan i alla fall.
Töm körde Thaleia också hon blev superfin och travade med lite Power.
Jolita fick sig ett dressyrpass också - har ridit en gång tidigare i veckan men ska försöka att rida 2-3 ggr/vecka kanske ännu mera hon behöver det just nu.
 
Anna-Lena från Nykvarns ridsports affär är här och säljer så ett par nya grå ridbyxor har jag inhandlat. Snygga! Tyckte också att hon hade snygga blåa sammets hjälmar som jag provade men Sofia var där och stoppade affären - tyckte jag såg förskräcklig ut med den på huvudet. Passade tydligen inte i den. Hjälm som hjälm tänkte jag men så är det tydligen inte.
puss på dig snart är det vår! Ronjah o Jazza
 
Ann
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0