Paus ett ltet tag

Publicerat: 2014-02-01 Kl: 15:24:34 | I kategori: Allmänt

Nyss inkommen och hittar den fantastiska mannen sovandes i soffan.
Måste ha varit en fantastisk middag igår tydligen så fick han dricka vin ur kungabägaren eftersom han var jaktkung igår.......
Själv har jag haft mina två grupper på förmiddagen och direkt efter det så var det styrelsemöte med ridklubben (lunchmöte) och det tog sin lilla tid då det var extra mycket att avhandla idag.
Ska ut och ha en privatlektion sedan får jag ta lördagledigt.
 
Nu är det klart i distriktet att vi får en till div i dressyr = div 4. Denna kommer att gå på hösten och är öppen även för de som startat div 3 i vår men ej för de ekipage som startat från LA:4 och uppåt.
Vi har ju i samarbete med Västmanland anpassat våra div 3 regler efter deras och de har anpassatt sina div 1 regler efter oss. Detta betyder att finalen i div 3 rids i LA:3. Därför ville vi ha en div med lägre klasser alla omgångar rids i LB:1.
Antagligen kommer en av omgångarna gå här på ridskolan i höst. Vad som är bra är ju att alla omgångarna går på kort bana så vi kan ju tex ha både framridning och tävling i ridhuset samtidigt!
I övrigt så är det många lag anmälda till vårens tävlingar och i div 3 hästdressyr så blir det två zoner.
 
14/2 blir första programridnings tillfälle för domare för MRK:s lagryttare. Domare då är Gunilla Åkerman som är Intermediare I domare från Gnesta.
 
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0