Masterchef!

Publicerat: 2014-02-16 Kl: 18:56:35 | I kategori: Allmänt

Mhmm det är nog närmre bestämt JAG! Iaf om jag själv får bestämma!
 
Desserten jag gjorde till kursen var tydligen gudomligt god och någon beklagade sig över att hon tyvärr ätit för mycket av den goda maten innan så det inte fick plats så mycket efterrätt.. Hehe.. det gäller att spara plats för det bästa!
Igår gjorde jag även en sats av ett nytt recept jag inte heller testat tidigare, en "Kokoskaka" som jag fick pröva idag och det blev mer än en bit kan jag säga - MUMS!
Lasagnen jag lagade till lunchen idag blev även det mycket lyckad och en av de bättre jag gjort om jag själv får tycka till. Det blir ju mycket sällan exakt som man gjorde gången innan..
 
Så jag hoppas "kursarna" är nöjda med helgens kost!
 
Due Pommes
Idag har Fia varit på hoppdebut för året med sina båda - Mille & Pommes hos Hamre. Hon verkade nöjd men tyvärr ett förargligt nedslag i alla tre starter, 1.10 & 1.20. Hon tar min "jumboplats" starx utanför placering.. Bra start på säsongen iaf!
Nu ska hon tydligen på kortsemester till Barcelona imorgon och är åter på torsdag - skönt för henne som slitet hela vintern. Vi andra har ju fått två veckor var i den värmande solen i Asien.. Hon får nöja sig med en sval sol i Europa.
 
Har suttit och vaktat på att anäla mig till tävling nu vid 18 och skyndade mig som bara den att klämma in tre hästar och starter men det var ju lugnt för det finns fortfarande plats kvar :)
MsvC på Mille & Rocco samt MsvB på Rangun!
 
Kram Madde
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Vi är jättenöjda med allt gott vi stoppat i oss under helgen!

2014-02-17 @ 19:11:48
Postat av: Madde

Åhh tack då blir jag nöjd och glad!
Fick prova på limepajen idag och den var mycket god (hade ju aldrig testat den innan men lät ju gott så var tvungen att prova!)
Tack :)

2014-02-17 @ 22:22:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0