-14,2 grader

Publicerat: 2012-02-02 Kl: 22:45:25 | I kategori: Allmänt

Ja man har blivit bortskämd denna vinter med att det inte varit så kallt. Men nu så är kylan här!
Jag får ändra mina morgon rutiner när det är så här kallt kan jag bara inte sätta mig upp o rida på morgonen i kylan. Det tar några timmar innan man är igång i kroppen.
Idag blev det bara dressyr på gammelmannen. Men som sagt var han blir bara bättre o bättre. När sedan Kolibri kommer in i ridhuset då är han 4 år och jättesnygg!
Men det förstår jag vilken fin häst det är(Kolibri). Vilket bra jobb som Sofia lagt ner på henne + att de equiterapueft behandlingar som hon fått i början har gjort susen. En sådan häst har man gärna på dressyrbanan också.
Sofia måste starta dressyr i alla fall när det är hemma tävling. .....Nu är formen mycket bättre hon håller bra stöd på bettet och är mycket lugnare eller mindre het ska man kanske säga för lugn är hon inte.
Nu verkar Sofia ha hittat ett bra bett som fungerar på marken och med mera dressyr kommer det att bli bra i hoppningen också.
Nackdelen med att betsla upp en het häst är ju att det kanske fungerar för stunden samt att det är mycket lätt att man blir för stark som ryttare och det får då motsatt effekt.
När jag var på kurs för Jens Fredricson sist på Strömsholm så bytte han till vanliga bett på de som hade mycket skarpa special bett hans filosofi är att det är bara att traggla med dressyren/markarbetet.

Nästa vecka kommer vi att få en praktikant på ridskolan - Angelica hon ska ha praktik inför sin utbildning och kommer att praktisera halvdagar fram till april. Kul!

Imorgon ska jag har projektet igen då är det dressyr på programmet och de skall rida i två grupper 17-19 meningen är att de ska vara med på backen när de inte rider.

Nästa gång är det nog Maddes tur eller om vi har varsin grupp.
Ann

Hittade en bild på Cally  allt som oftast så ramlar tankarna iväg till gamla arbetskamrater tror hon mår som en prinsessa hos Jenny
Kommentarer
Postat av: Carina ottoson

Hejsan Ann!

Vilka bra blogginlägg du gjort/ jättekul! Körde förbi equiterapeuten när jagkörde hem från Strömsholm i veckan- återkommande rehabträning med voffsen. Jag svängde inte in men såg den lilla skylten vid vägen. Skulle vara kul att hänga med - de verkar ju göra ett oerhört bra jobb.

Nu kryper termometern ner / dubbla yllekalsonger!

Godnatt

Carina

2012-02-03 @ 00:18:22
Postat av: Monika Andersson

Hej Ann,

måste instämma med Carina. Tänkte imorse att jag skulle skriva och säga att det varit lika kul med dina blogg-inlägg som det är med Madde´s. Så du får se till att även fast Madde kommit hem skriva lite oftare i bloggen framöver.

Hälsningar Monika

2012-02-03 @ 08:59:05
Postat av: Ann

Hejsan monika o carina tack för de kommentarerna. Ska försöka att skriva lite oftare. Ganska kul oxå!

Tänkt att kanske berätta lite om hur man gjorde förr..låter som man är lastgammal

ANN :-)

2012-02-03 @ 16:50:28
Postat av: Ann

Tack så mkt Carina o Monica, kul att ni gillar det. Ska försöka att göra små inlägg ibland. Rätt kul faktiskt vore kul att berätta lite om vad vi gjorde förr och hur....

Ann

2012-02-03 @ 20:37:22
Postat av: Ann

Konstigt med inlägg det fanns ju inget från början....ja ja är för gammal för datorer

2012-02-03 @ 21:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0