VÄRME!

Publicerat: 2011-06-01 Kl: 21:45:59 | I kategori: Allmänt

Åh vad jag älskar när det är varmt och skönt - Jag & Buffy!! Hon ligger helt utfläkt i solen men tungan utanför och flåsar, tänk om man kunde göra det samma.. En annan måste ju jobba, visserligen är det skönt att kunna vara ute så mycket vi kan i vårt jobb :)
Idag har jag iaf fått lite färg på kroppen, mest armarna, jag försöker ju ha så mycket kläder jag kan utan att svettas ihjäl. Vill inte bli mer sjuk!

Idag har jag iaf ridit en del hästar. Elton ett pass på utebanan och det var stor skillnad emot förra gången jag red på banan då jag nu bara ridit ut i drygt en vecka. Duktiga lilla häst!
Ebba red lektion på morgonen, hoppning på Gent igen. Dressyrnörden Ebba behöver hopptränas då det vore kul om hon ställde upp i Ridskolemästerskapet i höst :) Från och med förra året så är tävlingen i tre delar, hoppning, dressyr och teori. Tidigare var det hoppning vartannat år och vartannat år dressyr.

Vi har ju tidigare haft hela tre stycken elever ifrån ridskolan i FINAL! Först Maria G på stor häst och två år senare Emma Å - stor häst och Elin F - ponny. Kul!

Jag red även Navange, inte ut som jag tänkt då Fia redan hunnit rida ut så det fick bli lite markarbete på utebanan. Gick bra och han göra stora framsteg, imorgon blir det vila för hans del.

Rangun gick ett dressyrpass i ridhuset och det kändes bra inför morgondagen!

Rangun!

Hade också lektion för Åsa på Lady innan mina "Onsdagsbarn"

Så lite bilder ifrån Fias hopptävling i Botkyrka i helgen..


Golden Kolibri




Fina Millieboy!!

2:a plats i 1'10 & 5:a i 1m.

Ärevarv :)


Ross körde på hatt av ett boots!

Pappsen var coach och chaufför!

Maria G - hästskötare, Birgitta hästägare (Memo) och så pappsen såklart!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0