Bad update

Publicerat: 2011-06-28 Kl: 22:54:39 | I kategori: Allmänt

Ja vad ska man säga - skylla på värmen och mycket att göra kanske.. Igår var anledningen att vårt internet inte fungerade i e-tuna.. Höll på att skippa idag också eftersom  jag inte kom in förens nu halv elva ifrån stallet och den här datorn är sjukt seg men nu sitter ja här iaf :)

Fullt upp hela dagen lång..

Jag och Fia handlade på morgonen sedan direkt första hoppasset i stekande sol på Limit för E-G Haking.. Gick ganska bra, markarbete med mycket  böjda spår och studds. Lagade sedan lunch till ca 15pers, och hann även med lilla Elton i ett kokande varmt ridhus innan jag äntligen pallrade mig in och letade upp huvudvärkstabletter och la mig att slummra till en stund. Har sällan ont i huvudet :/ Beror väl på värmen och lite för lite sömn i helgen som var :)

Sedan hoppass nummer två där vi nu jobbade på tre linjer samt en liten uppvärmning på böjt spår. Den ena linjen hade fyra hinder med två galoppsprång emellan varje, linje två hade hmm sex-sju hinder med ett galoppsprång emellan varje. Sista linjen var på två hinder med sju galoppsprång . Videosnutt kommer nog imorgon på detta. Erika fixade kameran idag också så det slipper vara grön/gråskala :P

Jag hoppar Aminov för typ 8år sedan kanske :P

Efter ett svettigt pass var det bara att göra iordning nästa häst - Rangun. Jag kände mig inte ett dugg taggad i värmen och var inställd på ett "kort" dressyrpass i ridhuset, men väl på hästen red vi ganska länge ändå. Skulle avsluta med att rida igenom George programet och fick då lite strul i galopprogramet med slutorna samt seriebytena i vart 4:e & 3:e.. Sedan fick jag iaf till det så jag blev nöjd - fick hålla uppsikt på marken också då det trillar ner lite svalungar ur bona då och då :S

Sedan snabbt av och spola Rangun innan jag satt upp på sista hästen för dagen - Memo. Var stor skillnad emot förra veckans pass och imorgon ska Petra göra sin tävlingsdebut på honom i Katrineholm, jag hade också gärna åkt dit med ett par hästar men jag har ju inte tagit det nedrans E-kortet ännu och nu i efterhand känns det ganska bra ändå för det ska ju vara kanonvarmt även imorgon. Lycka till Petra & Memo!

E-G har även haft teori för oss idag först på lucnhen och sedan nu innan kvällsmat - mycket nyttigt har han att säga! Efter detta blev det lite stallpyssel, borstade på Rocco - imorgon ska jag nog se till att rida honom igen :) Så bestämde jag mig för att släppa ut Rangun, Limit & Mille igen så de får sova ute efterom det varit så mycket insekter och sol idag så har de inte kunnat gå ute så nu vänder vi på rutinerna :) Passade då på att mocka deras boxar så är det gjort till imorgon för jag ska försöka hinna rida innan hoppasset kl.9'00 :)

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: sofia n

grymt bra kurs för E-G Haking boka in flera av dom! :)

2011-06-30 @ 13:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0