Vilken hektisk dag! En häst mindre!!!!!

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 20:40:44 | I kategori: Allmänt

Hej!

Herkules är nu såld, JIPPI! Han är en så fin pålle så jag hoppas att han får det bra hos sin nya ägare och att hon får fram det bästa ur honom, han kan gå långt det tror iallafall jag!

Vart en sen kväll idag med, hade inte tänkt åka hem men mådde sådär och kände att jag verkligen vill hem o sova i min säng.. Kom till Ekelund halv åtta imorse & körde igång dagläger för 10 tjejer halv nio som höll på fram till 15'30.. Fullt upp då de skulle hinna med två ridpass lunch och lite stallpyssel men vi hann precis och sen var det bara att ladda inför longeringskursen halv 5.. Den slutade 2h senare med 8 nöjda deltagare :D
Då hade jag enligt min plan tänkt rida Rangun men det vart alltså inget med det.. Borstade av båda pållarna och spolade benen.. På hemvägen vart det mycket planering i mobilen.. resten av veckan kommer att bli intensiv..

Imorrn hade vi ju tänkt åka till Mads med Rangun för att träna men det får bli längre fram istället.. Circe ska komma upp och hjälpa mig och sen tänkte jag försöka åka hem lite tidigare än idag för Anders åker till Sälen med jobbet på torsdag och kommer inte hem fören på söndag.

Torsdag morgon ska jag först hämta upp Ebba på Mc Donalds på morgonen och sen Circe i Mariefred de ska hjälpa mig i stallet under dagen och jag tänkte att jag skulle hjälpa dem lite med ridningen.. Ebba ska även rida det nya vilddjuret som Carina Lindström köpt :S får se hur det går har bara sett henne en liten stund i söndags.. Tydligen hade vi fått tid för både Mille och Rangun hos Coco på torsdag kl.13 men får se hur det blir då jag är tvungen att åka tidigt på torsdag :S Alltid kaos!! Fredag blir ännu värre men det är iallafall några dagar kvar dit..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0