Sovdags

Publicerat: 2010-04-09 Kl: 22:11:23 | I kategori: Allmänt

Hej o go kväll!

Har just kollat på veckans avsnitt av Solsidan på fyran, övertalade mamma o pappa att kolla eftersom de inte sett det förut.. Jag älskar Solsidan sjukt rolig o bra serie!

Fullt upp har det varit hela dagen. Hämtade Ebba på vägen till stallet sen red hon lektion på Gent efter att vi släppt ut hästarna, hon hjälpte mig att fodra i lilla stallet innan hon åkte hem sen.. 4st barn kom med Marie ifrån skolan idag.. De fick varsin pålle och vi red i ridhuset.. Därefter dags för Åsas lektion idag vart det på Uranos.
Åt efter det lite mat innan jag kilade ut i stallet igen, började med Rangun han var lite lerig så jag borstade och sen gick jag med honom i ridhuset i 20min. Han var spänd över korset såhan ska skrittas o ta det lugnt i tre dagar. Mille var superlerig :S när jag äntligen fått väck all lera så fick han också e 20min promenad i ridhuset, regnade ju utomhus.
Så dags för nästa "skithög" Limit som också tittat djupt ner i leran, sen skrittade jag honom 35min i ridhuset, han kändes mjuk och fin - annars hade det känts lite jobbigt om gårdagens tuffa pass inte gjort någon skillnad. Så nu är det bara att hoppas på att kan är fin imorrn och sköter sig. Eftersom det var så trist väder och kallt så shamponerade jag halsen, benen, rumpan och svansen i stallet och gick sen ut för att spola av honom.. Annars hade han nog börjat frysa ganska snabbt.

Sov gott allesammans!

Bye..
Kommentarer
Postat av: sofia

limit är ingen skithög, han tycker bara om lera!!!

2010-04-10 @ 10:42:21
Postat av: Madde

Det är samma sak!!!!!!

2010-04-11 @ 15:46:10
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0