Sofia o Miran

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 23:39:27 | I kategori: Allmänt

Hejsan
Här kommer några bilder från söndagens tävling i Sollentuna där Sofia o Miran var o tävlade. Ingen placering men Sofia var ganska nöjd ändå då hon fick till en mkt fin grundomgång i 1.10 men tyvärr i slutet av omhoppningen så blev en sväng tokig så hon åkte av ......nya tag i helgen då håller vi tummarna igen.

Och en bild på stallets maskot Agnes måste bara med hon är helt otroligt gullig.........

Ikväll har det varit lektioner som vanligt och därefter har jag pratat i telefon först ringde Malin som köpt Herkules och talade om att allt var mkt bra. Skönt!

Därefter har jag pratat med en gammal vän Åsa som är på besök från Kanada och hälsar på sin mamma och har med sig hela sin familj till Storuman. Nu är de strandsatta här hemma har de 600 djur - kossor som de sköter som cowboys och en stor dröm är att hälsa på någon sommar och rida med.

Varje sommar anställer de en barnflicka från Sverige som hjälper till med inomhussysslor och passa Nicole nu 6 år sam t sköta de djur som är på gården. Men ibland även rida ut på markerna och hjälpa till men man behöver vara duktig på lasso om man ska jobba enbart som "cowboy". Så om det låter intressant kan man höra av sig till mig.

Förhoppningsvis så kommer de nu ner hit och hälsar på oss eftersom det inte går att flyga hem.
Nu är det läggdags - lång dag imorgon.
Ann

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0