Pyttipanna!

Publicerat: 2010-04-20 Kl: 12:51:40 | I kategori: Allmänt

Konstigt det såg ut när man skrev det :S Aja det var iallafall dagens lunch med rödbettor och stekt ägg såklart.
Har ridit dressyr på Rangun på morgonen & han var kalasfin! Mycket speciell häst det där.. Igår hade det inte spelat någon roll om jag så ridit runt i 3h han hade ändå fortsatt att vara motspänstigt.. Misstänkte dock att gårdagens pass skulle ge resultat idag & mycket riktigt så vart det.. Han var mjuk och fin från första stund, red på träns även idag.
Mille red jag ca 35min i ridhuset, mamma ville se hur han betedde sig. Han var lite värre än igår, det kom fortare.. Så pappa ska prata med Coco idag för han är just nu på väg dit med Cally och Limit. Cally var ju på Sundbyholm förra veckan men ju mer de bedövade hennes högra bak dessto haltare vart hon, konstiga ponny. så hon ska nu kollas av Coco istället.. Limits ständigt tjocka has har blivit värre och det har nu gått upp ett sår som varar, så tror att det faktiskt är något i hasen som inte ska vara där.. Han är dock både röntgad och ultraljudad tidigare utan resultat.. Så vi får se, hoppas de hittar något på båda två.

Nu ska vi löshoppa unghästarna igen, ska försöka mig på lite nya bilder..

Hittade en gammal bild på Mrks hopplag i div3 för ett par år sedan.. Från vänster Olivia Eriksson - Benny, Angelica Porsin - Nejlika, Alva Åbrant - Gordon & Sofia Holmqvist - Samantha, Fina Samantha henne hoppade jag en del när jag hade åldern inne, nu springer hon på de evigt gröna ängarna..

Bye
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0