Löshoppning

Publicerat: 2010-04-14 Kl: 19:21:01 | I kategori: Allmänt

hejsan!

Blev utkastad ifrån köket, Anders ville laga mat ifred.. Lagar efter nått recept. Han är jättebra på att laga mat men han har inte så mycket fantasi så det är några rätter som går om och om. men gott är det! Jag älskar ju att laga mat och går väldigt sällan efter recept utan tycker om att hitta på själv och ändra efterhand :D

Idag började jag med Rangun på morgonen, mamma hjälpte mig, vi tränade på MSVB:2 som jag ska rida på tävlingen på fredag em.. Tävlingen är på Ekeby Ridklubb i Tungelsta utanför Stockholm. Gick ganska bra han känns faktiskt lite bättre, mjukare och mer avslappnad än innan behandligen. Han fick nålar,akupunktur, i korset hos Coco. Hade lite problem med diagonalslutorna, han börjar gärna lite före och jag blir nog lite otydlig.. Jobbade även en del med bytena och fick faktiskt till ett par rena byten till höger.

Höger sluta..



Sen red jag ut med några av gymnasietjejerna, två red med Fia. Vi red runt Björkeby och hästarna tyckte det var jätteskönt att få komma ut och stäcka på sig i solen.. Själv tog jag lille Karaat och han tyckte de det var lite läskigt att gå först så det vart en del tvärstopp.. och han försökte då och då tvärvända hem igen :P

Till lunch gjorde jag pasta och köttfärsås och efter lunchen löshoppade vi alla unghästar och det tycket de var superkul!

Demeter var först ut.. Första gången hon hoppar eftersom hon haft problem med hasen så vi har inte velat hoppa henne tidigare.
Leokothea hoppade höögt över det lilla hindret.. I övrigt såg hon lite tung och klumpig ut, som vanligt.
Poseidon har supertrav!
Hopp!
Som en hopphäst, men Hera ska bli dressyrstjärna!!!!
Snygging!
Thaleia var sist ut. Hon travar som få!!
Storhoppare :) Båda åringarna tycket det var superkul att få hoppa hinder..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0