Inga strålande resultat..

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 23:17:56 | I kategori: Allmänt

Hejsan.


Har inte orkat lägga in video ifrån dagens ritt ska försöka hinna med det imorrn.. Har iallafall varit en fullspäckad fredag, som vanligt. Red Mille i ridhuset i morse och han kändes fin, måste verkligen se till att bättra på hans ork och styrka nu..
Sen fixade jag stallet innan en snabblunch o sen tvätt av Rangun innan 8st skolbarn kom upp halv 12.. De fick idag rida i rishuset på ponnysarna - Grappan, Gent, Nejlika & Jazza.. Alla var jätteduktiga och idag var det bara killar..
Halv tre åkte vi sen mot Tungelsta & Ekeby Ridsällskap för ännu en "misslyckad" tävling. :S Börjar kännas lite smått tröstlöst.. Rangun var superfin på framridningen, tror att den extremt krokiga vägen dit i transporten var en bra uppvärmning.. :P Tävlingen hölls sen i ett gammalt växthus, lite spännande.. Rangun tyckte att det var lite läskigt, det var ingen sarg utan lekablock ca 1m och sen plast och glas resten av byggnaden.. Mycket ljust var det i allafall.. Han gjorde en del missar pga "läskiga saker.. Ett par "stopp" i traven och nått avbrott i galoppen i övrigt kändes han ganska fin.. Resultatet vart dock inte så strålande.. Drygt 51% och så dåligt kändes det verkligen inte.. men men dommarsporter är inte helt lätt. Mamma var också ganska nöjd men slutade på 60% - iallafall godkänt i gämnfört med min ritt :(

Imorrn ska jag först ha lektion för Ebba vid 8 sen ska jag rida båda pållarna innan jag ska stressa hem för en klipptid kl.12!
Får bli en gammal bild då.. Ja o ArroBell på Djursholms Elit tävling 2007 i i Krafft Cup finalen för Young Riders..

Natti Natt!
Kommentarer
Postat av: Patricia

Trist att det inte gick vägen för er denna gång, bara att gå p´åt igen tjejen! Vad tycks om msv b2 annars? Red den själv för första gången under helgens årsdebut, tyckte den var lite småflumm i glp. =)



mvh// Patricia

2010-04-18 @ 21:56:19
URL: http://rallybabe.blogg.se/
Postat av: Madde

Mmm antar det men kul är det inte.. Ja gillar b2an passar min lite halvgalna häst ganska bra.. och bara två byten :)

2010-04-19 @ 20:08:32
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0