Hoppning

Publicerat: 2010-04-18 Kl: 15:31:04 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Sitter just och kollar på världscupfinalen på tv.. Roffe har just ridit :P
Innan det så har vi varit på Monte Carlo och ätit lunch med lite folk.. jag åt kycklingspett med stekt potatis och tzatsiki.. Till efterätt vart det glass :D Mmmm.... Har mått lite sådär efter gårdagens 50års maskeradfest.. Två tjejkompisar som fyllde 25! Jag var en rosa bunny!
Gick upp 7 för att först hinna rida Mille i ridhuset och sen ha lektion för Ebba på Gent o sen red jag Rangun i ridhuset.. Provade att rida på träns eftersom jag ska rida LA:4 på våra tävlingar på söndag.. Har ju bara ridit på kandaret sen jag började med kandar för jag tyckte att det fungerade bättre, men han var riktigt fin på träns igår så det var kul. Var stressigt eftersom jag hade klipptid kl.12 hos Johanna på Amino.. Hann iallfall hem och duschade innan och sen tog det exakt 3h (!) innan håret var klart.. Hehe.. Fint vart det! Gjorde lite folieslingor i utväxten och klippte topparna, sen fixade hon frisyren till kvällens party :D Lockar och lite löshår.. Skulle faktiskt ha kunnat vara Maria Montazami på maskeraden! Köpte ett liknande läppstift som hon alltid använder också! Hehe..

Hehe ÄLSKAR maskerad!


http://www.youtube.com/watch?v=ScRnOgNKbUc
Har lagt upp videon ifrån Tungelsta på Rangun på youtube, fattar dock inte hur man gör för att det ska gå att klicka direkt på den i bloggen för att spela upp :S
Hjälp mig någon!!

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0