Dagens tävlings resultat - Underkänt!

Publicerat: 2010-04-04 Kl: 17:19:43 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Vilken skitdag, ja förutom det strålande vårvädret då förstås.. Vi åkte kl.8 imorse till Botkyrka framme strax innan nio, inga fasta starttider i Sthlm = värdelöst o svårt att planera :S Hursomhelst så tänkte jag ha lite mer tid på mig på framridningen idag.. Började skritta länge på en utebana o sen lite trav, mamma skulle starta bara två hästar efter mig så när hon kom sen så gick vi in i ett ridhus för att fortsätta rida fram.. kan vara bra med lite miljöombyte för Mille eftersom han e så skraj av sig nuförtiden.. På två ställen i ett av hörnen hade de skruvat upp små fyrkanter i plywood på sargen som var jätteläskiga men det släppte efterhand.. Däremot blev han mer och mer motspänstig till höger och speciellt i galoppen, till slut gick det inte ens att fatta höger galopp så jag strök mig när den innan mig gick in på banan. Fanns ingen anledning att gå in på banan ens bara för att rida runt några varv eftersom galoppen inte fungerade, det räcker med att det gick katastrof förra starten. Mamma var också ganska misssnöjd då hon fick lite för lång framridning vilket gjorde den redan lata och sega Svarten ännu långsammare så hon slutade på drygt 60%

Väl hemma så sadlade jag Mille och red några varv i ridhuset bara för att se om det var likadant eller om han bara hittade på det på tävlingsplatsen vilket jag inte trodde men man måste ju testa ändå.. Han betedde sig likadant hemma så nu ska vi åka och kolla honom så att han är ok.. Förhoppningsvis är det bara överansträngning, han har utvecklats enormt senaste tiden och fått gå ganska hårda pass..

Red Rangun en kort stund i ridhuset också, var lite rörigt 3 hästar till plus en vild hoppande ponny :S Vi hade med oss duktiga Ebba på tävlingen idag och hon skötte sig galant och verkade tycka att det var roligt..

Nu ska jag dö på soffan, imorrn ska jag upp tidigt för att hjälpa till på dressyrtävlingarna hemma..

Bye..
Kommentarer
Postat av: Erika

Sorry för den vilda hoppande ponnyn :D

2010-04-04 @ 20:22:02
URL: http://nogg.se/shazli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0