Bra jobbat syrran! Vinst i LB 75%

Publicerat: 2010-04-05 Kl: 20:59:02 | I kategori: Allmänt

Go kväll..

Idag har det varit en lååång dag! Kom hem tio i åtta så jag har just ätit o ska snart ta en dusch. Väktes av att mobilen ringde kl.7 i morse, hade ställt larm på kvart över 7, det var Alva som ville åka med mig till stallet för hon var i Eskilstuna så jag plockade upp henne o så åkte vi. På vägen började det snöa :S och snöade i typ 2h sen..

I första klassen satt jag med Mattias i sekreteriatet o räknade protokoll osv.. Så jag fick inte se några rida men det var varmt och skönt i sekreteriatet iallafall.. Syrran var jätteduktig och vann första klassen, LB:1, på drygt 75% Resultatlistorna är inte utlaga på hemsidan ännu så jag minns inte exakt vad alla fick.. I andra klassen, LB:2, var jag speaker så då var det betydligt kallare satt inlindad i ett hästtäcke.. Så då fick jag se alla ritter så jag har fotat lite av alla mariefredsryttarna.. Tyvärr är bilderna på de första lite dåliga sen hjälpte Erica mig att fixa inställningarna så det vart betydligt bättre..

Helene Milton & Elektra 58%

Fia & Limit 65%

Sofia Carlström & Werra 57%

Julia Pedersen & Mr Atom 65%

Perfekt halt! Maria Granberg & Uranos 63%

Eva Damberg & Zorba 51%

Lise Dhalin & Samurai 59%

Carina Lindström & Dionysos 51%

Amanda Vesterinen & Swarovski 67%

Eva Damberg & Klorin 49% (Antonia var tydligen sjuk)
Maria Granberg & Lille Castor 68%

Procenten är ganska exakt om jag minns rätt!! Laget slutade 5:a av 5 vart lite strul pga hästbyten och ryttarbyten hit och dit..   Det var allt för idag..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0