Hej igen

Publicerat: 2009-09-30 Kl: 13:10:16 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Passade på att ta lite fler bilder imorse.. :)
Har just ätit lunch och innan det så har jag ridit Daisy igen och fixat i stallet.. Marcia, den tyska tjejen, har visat mig massa saker till hästarna hon åkte idag och kommer tillbaks imorrn eller på fredag. Så hon har visat att fyra hästar ska sprutas med något för skelett och muskler varje vecka och Sabines GP häst Hamlet ska ha tabletter varje  morgon och kväll. och hon har fått gjort en lista på vilken häst som står i vilken box för de har inte namnskyltar här :S
Kan ju berätta att iprincip ingen häst går ute på dagarna några  har dock ganska stora boxar, de rids eller longeras eller står bara i boxen. 
Vi mockar till en häst två gånger om dagen för hon står på  spån i övrigt mockar vi inget, vi fodrar kraftfoder, hö är det polacker som fodrar och de fixar även ridhus osv. De andra hästarna står på halm och vad jag tror så lägger de bara in  ny halm och sen kör ut allt när det behövs. Det är väldigt bra boxar då man kan öppna hela kortsidan så det är enkelt att tömma.
Sopas görs det inte heller,jag tror att polackerna sopar en gång om dagen i övrigt sopar ingen och när jag sa till den svenska tejejn idag att jag skulle sopa så frågade hon om det skulle komma kunder.
Så det är ganska skräpigt i gångarna. Får se vad jag ska göra nu på eftermiddan jag har inte träffat Sabine idag så jag ska snart gå ut till stallet igen.

Kramar
Kommentarer
Postat av: Christina

det verkar vara ett bra ställe all fall. lite tråkigt att det blri så skräpigt... :S

Du måste få upp lite av bidlerna nu :D

2009-09-30 @ 16:21:17
Postat av: Jörgen

Hej Madde!

det var tusan vad du hinner med mycket och tiden lär väl gå fort med den takten du avverkar allt i.

Ja, nog har du kommit till ett stort stall och vi hoppas att du får chans att rida några riktigt fina hästar också.

Passa du på o gå ut för att kolla den internationella atmosfären. Själv ska jag åka till Finland och jag i morgon och är tillbaka igen på måndag. Veckan därefter blir det ju älgjakt igen.

Ha de bra

önskar Rose o Jörgen

2009-09-30 @ 23:21:30
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0