Hästar kommer hästar går....

Publicerat: 2017-01-30 Kl: 22:32:43 | I kategori: Allmänt

Veckans första dag avklarad och nu känns det som man börjar vara med i matchen igen. I helgen kom en ny häst till stallet- Gillis som ska vara inackorderad här men ägarna flyttar till Mariefred i april så han ska utbildas under tiden.
En stor fin fux och idag började jag med att tömköra honom. Han skötte sig bra på nytt ställe så det blir ridning senare i veckan.
Imorgon kommer en till ny inackordering så det fyller på i stallet. Om allt går enligt planen så ska smågrabbarna - Prometheus och Hermes flytta till Lilla Pålstorp ett tag och detta sker imorgon.
Det är lättare att avvänja dem så här och de får ju gå tillsammans med gamla kompisar sedan sommaren.
Vi har även en praktikant från Strömsholm här i 3 veckor. Kul!
 
Känt mig flitig då jag även hunnit med att rida tre dressyrpass på Demeter, Helios och Jolita.
 
Kvällen avslutades med markarbete för mina rid grupper och det var riktigt kul då både hästar och ryttare red bra. Imorgon är det veterinärdag med lite småfix men hoppas att jag hinner rida en del hästar ändå under förmiddagen.
 
I övrigt så är det mycket snack: Vad ska du ha på dig etc för på lördag så är det dags för Sörmlands Ridsportsgala på Elite hotell i Eskilstuna.
Vi är ett helt gäng från klubben som ska dit nästan 20 st ska bli så kul. Jag har bokat hotellrum åt mig och Jocke så vi kan bo kvar och äta hotellfrukost...behöver också vara tidigt på plats då jag behöver hjälpa till med galan. Själv har jag inte kommit på vad jag ska ha på mig så vi får se...
MRK är nominerade till priset för bästa tävlingsarrangör så det är klart att man håller tummarna.
Prometheus och Samoa...
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0