Mörkret påverkar....

Publicerat: 2016-10-10 Kl: 18:47:13 | I kategori: Allmänt

Ska snart ut på sista passet för dagen. Lite svårare är det allt när det är kolsvart ute. Tröttare känner man sig när det är mörkt men brukar släppa efter ett atg i kylan.
Har varit en flitig dag veckans första.
Ridit totalt 5 hästar före lunch kan säga att den sista var jag lite trött.
Började med Demeter och hon kändes fin idag på träns har märkt att det är bra att byta ofta.
Därefter var det dags för privatlektion har en elev med en fin men ganska svår häst som jag red för första gången idag. Den kommer förmodligen hit för att få mera regelbunden hjälp och att jag då ska rida den.
Sofia var ute i ridhuset när jag var klar och ville jag skulle rida Pebblan! Första gången för mig faktiskt och en väldigt fin häst rolig att rida så det gör jag gärna igen.
Fick ju hjälp att ta in Helios och Elton så det blev dressyr där också. Kan säga att vår skrittmaskin är oumbärlig för utan den skulle jag inte hinna med lika många hästar.
Det kommer bli en intensiv vecka då MRK har tävling på fredag igen. Så då ska jag rida MSVB:4 på Demeter det blir väl årets sista tävling förutom KM senare.
Planen är att verkligen fokusera på grundridningen formen övergångar och se om jag kan snäppa upp det ett antal "hål" över vintern. Hade ju tänkt att starta MSVA i år men känner inte att det är nödvändigt bytesserierna sitter hyfsat bra och piruettarbetet blir bättre och bättre. Första starten för vänta till nästa år.
Kan säga att jag verkligen längtar efter att få sätta igång min andra fina..
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0