Invigning och programridning

Publicerat: 2016-05-01 Kl: 18:59:00 | I kategori: Allmänt

Sähår söt blev Mille efter duschen och två rullningar i spånet! Idag var jag med honom på programridning för Gunilla Åkerman på en nybyggd anläggning utanför Strängnäs, fint och jättetrevligt arrangerat av vår granklubb Gripens RF. Planen är att vi ska ha ett distriktslag i Lag SM i augusti (har en klubb inte tillräckligt med ryttare kan man inom distriktet gå ihop från i detta fall två klubbar och ha ett lag) Jag ska rida "Ettan" och de andra två rider PSG. Har inte räknat ut vad poängen blev, missade de förbannade priuetterna igen.. Vet inte hur man räknar ihop ett kürprotokoll heller så det är lika bra med det..
 
 
 
 Igår hade vi vår första invingning av nya sadelkammaren! Det blev väldigt välfyllt med besökare :)
 
 Mamma fixade goda tårtor och vi fick flera fina blommor av gästerna :)
 
 Målningen jag köpte i Thailand fick jag hänga upp provisoriskt då vi inte hunnit göra en ram till den ännu. Visst är den läcker?
 
Ny vecka på ingång - på fredag dömmer jag min livs första tävling. Kommer garanterat kännas nervöst innan :S En LA här i Eskilstuna. På lördag tar jag med Mille till Årsta Runsten och rider min kür - planen är prickfritt!! Nu j*vlar ska piruetterna på plats! Timingen är så avgörande för hur vi klarar dem..
 
I övrigt är det en del privatlektioner, Segersta på onsdag, måste raka Mille omgående han har sån päls och nu när det blir varmt så svettas han ju om möjligt ännu mer än vanligt. Tar dessutom för ling tid för honom att torka, även Uranos behöver en dejt med klipmaskinen nu när han så smått ska få börja jobba igen, till en början blir det bara i barngrupperna med små knattar på ryggen där de bara skrittar och travar litet. Vi började galoppera honom för ett par veckor sedan så vi ökar sakta men säkert på belastningen.
 
Kram M
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0