Solen skiner snart VÅR!!!!

Publicerat: 2016-03-10 Kl: 22:44:24 | I kategori: Allmänt

Efter hopp dag igår så har det varit dressyrdag idag. Hästarna blir ju väldigt fina efter lite hoppning.
Demeter var magisk igår på hoppningen.
Känns så enkelt så min plan är att starta här hemma på hoppmeetinget. Bara att träna på har ju gått om tid i alla fall långt till juli.
Kändes bra med dagens pass också.
Nästa vecka kommer Mads hem så då går bilen mot Segersta igen. Gäller att träna på har ju ett par tävlingar framöver. Ska till Enköping onsdag för påsk och tävla och även anmält till Strömsholm vecka efter.
Det blir Demeter som ska tävla.
Melete var också fin idag däremot gick det riktigt dåligt att hoppa. Sofia sa : Hoppa av så får jag rida!
Då gick det naturligtvis mycket bättre jag hittade helt enkelt ingen känsla alls och då rider jag riktigt dåligt när jag hoppar.
Bytena blir bara bättre och bättre. Nästa tävling för henne blir här hemma. Planen är att bara rida här hemma tills bytena sitter. Jag har inget bråttom att åka ut det  kostar dessutom riktigt mycket varje start då det märks skillnad nu när det krävs överdomare på alla dressyrtävlingar.
Bättre att lägga pengarna på träningar.
Idag har det varit Edeby dag. Dvs Johanna och hennes personal kommer ju varje torsdags morgon. Idag gick det verkligen bra för alla att rida.
Ledig kväll = städning men hann med ett roligt telefonsamtal i alla fall.
Svårt när man jobbar nästan alla kvällar att ringa vänner som inte går att nå dagtid......
Håller på att planera ledigheten som snart kommer......jag o Jocke ska till Göteborg i påsk och titta på världscupen men också ta det lugnt förhoppningsvis hälsa på någon/några av mina kusiner.
Vi åker tåg ner och det känns så skönt då kan man bara slappa och sova om man har lust. Kostar inte speciellt mycket heller.
Nu ska det sovas ..
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0