Ny vecka och dåligt med uppdatering...

Publicerat: 2016-03-08 Kl: 17:53:34 | I kategori: Allmänt

Tiden räcker inte riktigt till. Igår gjorde jag något riktigt kul - hoppade in och hade Jossans barngrupp + teori efteråt. Härligt med barn de ställer tusen frågor vill svara på alla frågor och är så vergiriga. Dessutom var de så duktiga att rida.
Ponnyerna var pigga och glada. Vi har inga slöfockar på ridskolan direkt!
Mina hästar fick vilodag igår så det fick bli trimning av Jolita och Elton båda kändes superfina.
Idag blev det ett pass till på Elton och så red jag Magic. Tror inte jag ridit honom på minst 1 år om inte mera så stolt över våra fina lektionshästar.
Det är ju Madde o Anna som ridit honom mest.
Hela eftermiddagen gick åt till sadelkoll då världens bästa Jimmy sadeldoktorn var här hela em.
Vi gick igenom alla våra egna sadlar och min hoppsadel tog han med sig för att fixa till hoppas jag får den nästa vecka.
Kollade också sadlar till Mickis, Mackan, Killi, Jake och Jazza eftersom Jake fick överta Jazzas sadel. Hoppas att vi kan hitta en ännu mindre sadel till honom men de växer inte på träd direkt. En 15 tums Pessoa behöver vi med smal bom så om någon har en sådan till övers så kontakta oss!
Några nya dressyrgjordar blev det också till ponnyerna och två fina ulltäcken. Så nu har vi till alla hästarna när vi åker och tränar. Det är ju så bra med riktiga ulltäcken - helt överlägset när hästen är svettig.
Nu är det dags för tre dressyrlektioner innan dagen är över.
Fina Magic!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0