Trött så ögonen trillar ur..

Publicerat: 2016-06-22 Kl: 22:04:16 | I kategori: Allmänt

Ögonen går i kors sedan länge men har fortfarande inte ens tagit mig till duschen.. Har varit lite väl hektiska veckor och sömnen går lite förlorad plus mycket att stå i hela dagarna. Idag har jag haft superbra hjälp då jag fick med mig Ebba till stallet, plockade upp henne utanför Strängnes strax efter 06.30, då for vi först till fölstona och där hade nog Ebba kunnat stått o gosat med fölen hela dagen tror jag :P
 
Det är ju svårt att slita sig ifrån sötnosarna..
 
Såhär söta var de igår när jag kollade dem på morgonen <3
 
Prometeus växer så det knakar - kommer bli en stor kille!
 
Tack vare Ebba kunde jag rida på snabbt på morgonen då hon servade med hästar åt mig. Boss (som har blivit dyngfet på de där typ 5 vilodagarna och ny hage) gick ett bra dressyrpass i ridhuset, han går numera hemma i en ogräshage på bantning!
Bally nästa tjej ut, tror inte vi skrivit om henne, det är samma ponny vi köpte in i slutet av sommaren förra året och sedan sålde i början av januari i år. Hon är nu tillbaka på utbildning och försäljning hos oss. Kanonfin ponny som kommer kunna gå högt upp i klasserna på hoppbanorna, vi har dock en del dressyrjobb att arbeta med.
Seamie - drömponnyn - är faktiskt inte superfet som de flesta andra ponnyer även om några kilo bort inte skulle skada. Han är superfin och verkligen snygg i kroppen nu, välmusklad och stark. Planen är att jag ska starta honom på vårt hoppmeeting nästa helg :)
Rangun överlät jag till Ebba, hjälpte henne lite medans jag passade på att kratta ridhuset. Hon rider honom så mjukt och fint och han trivs med henne på ryggen.
 
Han spola nästan hela blå stallet innan lunch och belv sedan klar efter lunchen - SKÖNT, nu är allt färdigspolat för i år! Ebba red sedan lektion för mig på nyaste tillskottet Matanza, en ponny vi dock känner ganska väl då hon stått inackorderad hos oss i typ 1år. Filmklipp finns på vår fb sida, där har jag även idag lagt ut filmklipp på Fia och Killy när de hoppar på utebanan. 
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0