I 120

Publicerat: 2016-07-13 Kl: 22:50:02 | I kategori: Allmänt

Dagarna rullar på i ilfart snart är de där "lugna" lugna veckorna förbi utan att det blev särskilt mkt lugn.. Det är hästar som ska kollas på beten, skador som ska skötas, hagar som ska fixas inför betessläpp med röjsåg och gud ved vad, hästarna som är kvar på stall ska ridas och hållas igång, saluhästar ska visas o filmas - det ringer, smsar och mailar på hästar och folk som vill boka lektioner och läger osv.
Guld värt att det finns lite hästglada tjejer (OCH idag EN kille!!) som dyker upp och hjälper till lite här och var, idag fick vi hjälp av ett gäng att flytta lektionsvalackarna till ny beteshage.
Målning finns en hel del men vi fokuserar just nu på friggebodarna och stalldörrar. Det är ju så snyggt med nymålat och ger ett så bra och fräscht intryck!
 
Vår bästa arbetsmyra åkte med familjen till västkusten men en fågel viskade att hon rymmer och kommer hem före resten av familjen då hon skulle avlida av hästabstinens annars :P
 
Mille har ett par lugna veckor med lättare ridning och flera vilodagar. Idag köpte mamma en ny sadel - supersnygg och väldigt skön, fick provrida Demeter i den efter att mamma var klar. Var sedan tvungen att smygrida Mille i den nu på em, svårt att säga på en gång men han kändes väldigt fin i den..
Har en del privatlektioner, förstår inte folk som ställer sina hästar på bete i flera veckor på sommaren då det är den härligaste tiden att rida ( minus insekterna då förstås) om det inte är föör varmt men då kan man ju rida tidigt eller sent också. Fy för att frysa fingrar och tår i jan/feb! Dessutom tycker hästarna det inte är särskilt mysigt med värme och crazy bromsar, det är rent av livsfarligt att försöka kolla till beteshästar mitt på dagen om solen ligger på.
Idag kom även Emelie med sin mamma och syster igen så blev en sen kväll i stallet, imorgon behöver de åka tidigt så vi bestämde uppsittning kl.7 för att hinna rida innan avfärd. Superbra tyckte jag tills jag nyss insåg att det inte ens är vi som har stallet.. Jaja får sova lite extra i helgen istället!
 
Blev tyvärr inga bilder i detta inlägg för datorn vägrar :/
 
Kram madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0