Skitväder på riktigt.....

Publicerat: 2016-01-28 Kl: 22:10:33 | I kategori: Allmänt

Vilken dag! Jag hade planerat att rida ut och tyckte att så farligt är det väl inte.....man måste vara skadad=hästskadad när man väljer att rida ut när man har ett stort ridhus att rida i.
Hästarna tyckte det var så där när jag satt upp så ställde Demeter sig direkt med rumpan mot blåsten. Men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.
Dessutom var jag väldigt nära av i ena galoppen tvärnit och tur att halsen fanns i vägen.....hästarna verkade trots allt nöjda med att komma ut och lufta sig. Snacka om kontraster förra torsdagen red vi ut i -15 var det väl om inte ännu kallare.
Lektion därefter med gänget från Edeby. De hästar som gick då fick inte ens gå ut idag då alla hästar stod och frös så det var bara att ta in dem innan lunchen.
Här händer det saker men mer info kommer imorgon när allt är klart......
Klippt Helios på eftermiddagen och försökt snygga till Demeters klippning då den inte fick godkänt här på gården.
Imorgon blir det dressyr igen.
Snart är det Maddes tur att åka på semester men hon har en hel del att göra innan så jag kan tänka mig att hon somnar så fort hon sätter sig på planet.
Spekulanter som kommer imorgon bland annat och lektioner och träningar in i det sista.
 
Själv ser jag fram emot påsk då jag köpt biljetter till mig o Jocke till Skandinavium och världscupen det ska bli super kul vi var ju aldrig där förra året. Synd att det är ganska dyrt med biljetter + att det fanns väldigt få kvar att köpa. Åka tåg ska vi göra också och det är konstigt hur priset på tåg resor kan skilja sig så.
Tur och retur kostar ca 350 kr per person det kommer man inte till Arlanda enkel resa på....
Ann
Hoppas att vi snart får sätta igång vår fantastiska Uranos...
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0