Galen kyla och ingen el

Publicerat: 2016-01-15 Kl: 22:16:18 | I kategori: AllmÀnt

= dĂ„lig kombo!! 😓
 
VilKen jĂ€kla dag! -22 imorse, fruset i stora stallet sĂ„ lektionshĂ€starna fick gĂ„ ut senare sĂ„ vattnet fick tina upp först. Vi har flĂ€kt pĂ„ natten men nĂ€r det blir sĂ„hĂ€r smĂ€llkallt hade den inte behövts 😑
Pga kylan körde vi stallarna snabbt och sedan planering inomhus hela fm, hade en privatlektion efter lunch av en som inte gav vika för kylan! 
Red Badboy kort, hade ju planerat filma för salufilm sÄ var bara att bita ihop, dra pÄ sig finstövlarna och ta av sÄ mkt klÀder ja vÄgade. Kan ju inte rida runt som en michelingubbe pÄ filmen! 
Fick lite korta snuttar jag ska sÀtta ihop - Jossan agerade filmare! 
Badboy
 
Tömkörde sedan Mille pÄ ordination av vÄr Equiterapeut Monika Ledin som behandlade honom med massage och nÄlar igÄr, han fick ganska bra kritik sÄnÀr som lite lÄst i vÀnstersidan - och jag som trodde det bara var jag som var "problemet". Ska bli spÀnnande att rida och se om han kÀnns lÀttare i vÀnstervarvet nu, trycker sig inÄt dÀr nÀmligen.. 
 
Milles tömkörningsklÀdsel i kylan: Stor ryggpadd frÄn Back on Track, fÄrskinnspadd, padd under tömkörningsfjorden som jag tror Àr köpt pÄ Hööks, lÀndtÀcke som har nÄgra Är pÄ nacken - sponsortÀcke till Div 1 laget för mÄnga Är sedan. PÄ benen har han de snygga och funktionella Professional Choice skydden. 
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0