Boss i fart!

Publicerat: 2016-01-12 Kl: 21:40:24 | I kategori: Allmänt

Jäklans vilken fin ponny vi har i Attyrory Boss! Tyvärr inte alls lämplig i verksamheten för tillfället, vår förhoppning är att det ska bli en bra skolponny men jag tror att han annars har en lysande framtid på tävlingsbanan. Han har verkligen rally-fart och det är något som inte alls lämpar sig i lektionsverksamhet även om vi har några duktiga mindre elever. Det gäller ju att rida ihop farten, blir man rädd så går det inte så mycket långsammare - snarare tvärtom :S
Idag har jag hoppat honom och jäklar vilket tryck det är i honom! Fia filmade lite så jag hoppas hon kan skicka över klippen till mig så jag kan lägga ut och visa.
Gulle!! <3
 
Mille kändes fin idag, blev ett pass utan stigbyglar och att rida utan stigbyglar på honom är inte att leka med - men oh så nyttigt för sitsen. Mamma filmade lite när vi trimmade piaffen men den ligger ju i  hennes mobil. Får se till att lämna ifrån mig min så de kan filma med istället.
För även Badboy filmades lite idag (av Sofia såklart) han fick börja på utebanan i snön för lite omväxling och styrketräning i 10min. Sedan gick vi in i ridhuset och där var han kanonfin, lite mer styrka bara så!
 
Har äntligen suttit på Samoa igen - nöjd tjej - hon var stencool som vanligt och skötte sig finfint i ridhuset även om hon sneglade lite skeptiskt på hinderna som stod framme. 
 
Rangun har fått ett stort jodopaxomslag på sin hov och så hoppas vi att en hovböld vill ge sig till känna..
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0