Vi jobbar på....

Publicerat: 2016-02-17 Kl: 22:54:23 | I kategori: Allmänt

Hoppas finaste Uranos snart är igång
Jag o Jossan o Anna sliter på om dagarna men det går ganska bra hade varit perfekt om man varit frisk. Så trött på att ha ont tur att man är van att jobba ändå.
Har gått på smärtstillande sedan förra tisdagen + att man åkte på skiten alla andra haft med halsont osv.
Hur mycket ingefära kan man få i sig på en dag?
Jag river ingefära och sedan varmt vatten och honung superbra. Gott också men det går inte att köpa färsk ingefära på ICA eller det gör det men kostar över 90 kr/kg. På Lidl i Strängnäs så kostar det runt 30 kr/kg......
Eftersom jag är stor konsument så blir det att jag handlar när jag är i Strängnäs.
 
Svullen i ansiktet och blåmärke på kinden efter tandläkarbesöket har ringt dem i dag igen för jag står inte ut att ha så ont men det var bara att avvakta till efter helgen........
 
Har faktiskt ridit tre idag men bara "mina". Betydligt lindrigare att rida än töm köra i alla fall. Alla hästar var duktiga.
Samoa o Thaleia har varit lugna idag också och det känns skönt.
Uranos har fått skor idag så nu ska han börja skrittas uppsutten också.
Ikväll fick jag rusa in efter mina lektioner då det var telefonmöte i distriktet sur blev jag när det inte var så många som dök upp så vi var inte beslutsfattiga så nu är det nytt möte inbokat nästa vecka....sjukt tröttsamt.
Jossan rider den nya ponnyn och hon blir nog bra skolhäst lite mer vanlig i temperamentet så det tar nog inte lika lång tid att skola in.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0