Onsdag kväll=trött i soffan

Publicerat: 2016-02-10 Kl: 22:40:26 | I kategori: Allmänt

Dagarna rullar på oavsett hur man mår. Idag rosslar det på både med Jossan o Sofia. Håller verkligen tummarna att de klarar sig från att bli så dåliga som Jocke.
Jag har tagit det lite lugnare idag då jag är lite trött från gårdagen och det känns ju kan man säga svullen i munnen men bättre än igår.
Har hoppat mina damer och Sofia hade byggt upp en nyttig övning som gick mycket bra med Demeter och blandat med Melete.
Riktigt dåligt väder idag så hästarna fick gå in vid lunch tid. Dyngsura och skitiga oj vad jag längtar till våren.
Vi kommer få kosta på en hel del grus i sommar då våra hårdgjorda hagar inte klarar hur mycket vatten som helst även de är geggiga.
 
Kontorsjobb har det varit på eftermiddagen + en privatlektion. Propparna till de två dressyrtävlingarna klubben ska ha i april är också klara och ska bara granskas av distriktet. Planerat färdigt klasserna till vårt dressyrmeeting också. Samt tittat över prospektet för att locka sponsorer.
 
 Imorgon är det Segersta som gäller oj vad jag längtar efter att träna.
Skulle gladeligen träna oftare om det inte tog så ofantligt lång tid att åka.
 
Den nya ponnyn har börjat att ridas och hoppas att jag o Jossan hinner med detta nu när vi blir själva.  Vi får helt enkelt ha en bra plan och rida det som är absolut viktigast att hinna med.
Våran allra bästa skolponny -Gent still going strong!
Ann
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jo, på tal om Gent, när ska han och Jazza gå i pension? Ni har ju köpt 2 nya ponnys, Killy och.. Jake var det va? Dem är väl som backups till Gent och Jazza, så att dem nya tar deras plats när dem går i pension, eller?

2016-02-29 @ 07:30:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0