Berg o dalbana igen....

Publicerat: 2016-02-13 Kl: 14:16:32 | I kategori: Allmänt

Mitt liv är ofta att likna vid en berg o dalbana. Igår var jag helt slut men euforisk då det kändes som slutet av veckan är värt allt slit varje dag i ur och skur.
Suverän träning på torsdagen som avslutades med program ridning för GP domaren Pia Fälth.
Då jag drabbats av Jockes influensa eller vad det är så höll jag mig i skinnet under dagen. Blev tömkörning av Rangun på fm men ingen ridning. Han var faktiskt fin!
Melete fick vila då jag bestämde mig för att rida de två som först ska ut på tävlingsbanan Demeter och Helios.
 
Berättade för Mads att jag skulle rida program ridning för Pia o han sa att det är nog bra för hon är ingen glädje domare. Vilket gjorde hennes poäng och kommentarer ännu roligare.
 
Jag började med Helios och fick mycket fina poäng trots att det blir underkänt på höger bytena. Skritten missade jag mycket på också. Fick verkligen mycket bra hjälp av Pia med bytena till höger så nu ska jag jobba på det även bra hjälp med skritten och skritt piruetterna. Helios har väldigt bra skritt - för bra helt enkelt och när de har så stor skritt så blir det svårare att samla och lätt att fyrtakten försvinner och den blir mer pass artad och då åker poängen ner ordentligt om gångarten ej är ren.
 
Sedan var det dags för Demeter och tack vare Jossan hann jag med att skifta häst tur att vi har skritt maskinen!
Hon kändes väldigt fin och jag fick ett antal 8:or och 7,5 o 7:or. Pia tyckte att hon var riktigt fin det var inte långt från 70 %. Fick också väldigt bra hjälp med det som var mindre bra tex mellangaloppen och att få henne snabbare i fotförflyttningen i skrittpiruetterna.
 
Väldigt bra att ha domarögon på sig ibland och dessutom inte vilken domare som helst utan Pia har ju själv ridit internationellt GP förutom att hon är domare.
 
Inte så bra morgon dock först sms från Madde som var sjuk i Thailand och var på klinik och sedan Sofia som sitter i Helsinfors tillsammans med Kristoffer och väntar på att få åka till Madde o Anders i Thailand.
De skulle ju haft födelsedags fest för Anders idag.......
Men de kommer få vänta till måndag kväll.
Hipp hipp hurra för Anders i alla fall.
Tyvärr den enda bild jag hade på Anders i denna datorn så håll till godo här tillsammans med två alldeles fantastiska riktiga människor som jag brukar säga en helt vanlig kväll på puben!
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0