Snart ännu en vecka över....

Publicerat: 2016-12-11 Kl: 17:54:59 | I kategori: Allmänt

Efter en intensiv vecka så är det då bara två lektionspass kvar innan man får börja nedräkningen inför julen.
 
Idag har jag haft stallmöte med inackorderingarna i stallet. Vi satt uppe i vår nya sadelkammare och det är en sådan lycka att ha denna plats att fly undan till. Man får vara ifred där uppe och myshets faktorn är hög!
Lite meck bara att släpa dit allt då jag idag hade bakat en ny sorts saffranskaka som jag serverade med vispgrädde och hallon. Naturligtvis även glögg.
Så nu är stalljourer inplanerat tom januari. Vi välkomnar också hit till ridskolan en ny inackordering som kom med sina föräldrar och hästen kommer till helgen.
 
Igår hade vi en lyckad julshow på ridskolan och jag hoppas att någon kanske skickar mig bilder som jag kan lägga ut här på bloggen. Mycket folk kom det och bullarna sålde slut vilket jag kan förstå för de var från Annas hembageri!
 
Vi personal red en kadrilj med skolhästar - Helois, Mickis, Magic, Jolita och Bosson.
 
Stafetthoppning blev det också och då red Christina - Dobbie och Sofia O Jolita i ett lag och Natalie Uranos och Wilma på Matanza det andra laget vilket var en fartfylld uppvisning.
 
Maddes måndags elever red en kadrilj och söndagsbarnen hade käpphästhoppning. Naturligtvis avslutades det hela med ett fint luciatåg till häst!
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0