Redan tisdag kväll...

Publicerat: 2016-12-20 Kl: 22:54:24 | I kategori: Allmänt

En kväll kvar sedan är det juluppehåll på ridskolan för min del. Madde har ju torsdagen kvar. Fina presenter har jag fått och nu ska hästarna vaccineras och få lite vila över jul.
Igår var jag på återbesök med Meletes ligamentskada och det går lite segt hade hoppats få sätta igång på riktigt men det är utökade skritt turer inplanerat i två månader till. Sedan får jag börja jogga i två veckor innan nytt återbesök.
Hon är ohalt och har så varit länge men ligament skador tar tid och måste läka ut ordentligt. Så surt i alla fall och det är ju fel årstid att skritta ut just nu verkar det ju som om alla is är på väg bort men vill ju ej rida ut själv på en häst som har stått i princip sedan i maj. Räcker ju att något händer och skadan går upp.
Man är ju inte så kul sällskap om man bara ska skritta......
Imorgon så ska det fixas stallar och planeras lite julstök dvs mat städa får man vänta med nu när det är så skitigt så räcker det att hundarna går in en gång så är det lika skitigt igen.
I övrigt så håller jag på med sista "raggningen" på sponsorer till Sörmlands Ridsportsgala 4/2 på Elite Hotell i Eskilstuna.
Madde blev ju 3:a i dressyr DM och vi har alla tänkt att delta i personalstyrkan på galan + ett antal till i klubben.
Ska bli kul!
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0