Så fina hästar vi har........

Publicerat: 2016-08-22 Kl: 22:41:06 | I kategori: Allmänt

Lyckan är att ha fina skolhästar. Vilket vi verkligen har nu och många.....Drygt jobb att hålla efter utbildningen av dessa men ett roligt arbete. Själv hann jag med Aztor och Mackan på förmiddagen men också en privatlektion och Demeter.
Aztor är så fin att rida svarar så bra för hjälper fin mun och bekväm att sitta på trots sin storlek. Mackan var också väldigt fin och de är så arbetsvilliga. Bra och roliga pass!
Min fux kändes också bra och jag längtar verkligen till kommande träningspass. Imorgon så är det hoppning för Erik som gäller och på onsdag så är det äntligen dags att åka till Segersta och träna för Mads.
Madde har ridit ett helt gäng ponnyer svårt att hålla räkningen på hur många....även Sofia har ridit men hon har ju även fullt upp med all bokföring som är extra mycket just nu.
 
Det är i alla fall fullt upp på ridskolan just nu och många nya elever vilket är så kul. Många grupper är nu fulla och det finns bara några ströplatser här och där. Vår nya barngrupp blev full direkt och vi har flera som vill in.
 
Tjatig bild men imorgon så är det hoppning med bästa Jacqueline också
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Monika

Jag är så imponerad av allt arbetete ni själva lägger ned på att rida och utbilda skolhästarna! Ni har alltid haft hög kvalitet på ridskolan och det blir ju ännu bättre så här. :-)

Blir allt lite sugen att börja igen, men jag saknar tölten varje gång jag rider på "en vanlig häst" så jag får nog avstå.

Kram
Monika

Svar: Har du provat? Du kan ju komma och rida något pass :)
Ekelund

2016-08-24 @ 08:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0