Möte

Publicerat: 2015-09-10 Kl: 23:35:21 | I kategori: Allmänt

Ikväll har jag varit i Flen då vi i distriktet haft tävlingsterminsträff för alla klubbar i Sörmland. Jag o Johanna som är grenledare i distans samt vår nya konsulent Josefin höll i mötet.
Så nu är man lite trött jobbigast är ändå att åka i mörkret när man är trött fast det går ju bra när man har bra res sällskap,
Vi har i alla fall arrangörer till de flesta allsvensk omgångarna. Fick också bra input från de som var där om hur vi kan förbättra regler mm.
 
Idag har varit en bra dag trots att jag inte hunnit med så mycket. Vår veterinär Tove var här och med allra största sannolikhet så har min Demeter hovböld. Så nu står hon med omslag. Så förhoppningsvis är det kortvarigt.
Uranos var ju mycket tjock i ett bakben förra veckan dock inte halt men han har fått stå på stall och sjukhage sedan dess då vi vill kolla upp att det inte är något med senorna. Han är nu ultraljudad och det såg ok ut utan mer en svullnad så vi får nu börja sätta igång honom så småningom. Härligt för den hästen är värd sin vikt i guld.
En välutbildad häst som alla kan rida -kul för den som är duktig säker för den som är nybörjare oavsett om man är ung eller gammal.
Imorgon har jag ett gäng privatlektioner.
Nu väntar sängen.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0