Ahh helg!!

Publicerat: 2015-09-03 Kl: 22:06:09 | I kategori: Allmänt

Ja det känns som helg - för imorgon har ja inga lektioner (förutom en privat - räknas det?) 😁 
Känns som ja inte gjort annat än stått i ridhuset dessa kvällar.. Kul med elever som utvecklas och såklart världens bästa arbetskamrater - HÄSTARNA!!
Så fantastiskt fina och snälla, tror nog inte riktigt att alla de som är "uppväxta" hos oss riktigt förstår hur  bra hästar vi faktiskt har alla gånger🐴 
Många nya och folk utifrån berömmer för fin anläggning och bra lektioner osv. Senast igår fick jag höra det, o det är så himla kul och man blir stolt och extra glad över vad vi faktiskt åstadkommit här på Ekelund. 
Man blir lätt hemmablind och själv tycker jag alltid det finns saker att ändra och förbättra - vilket visserligen är bra men tror man lätt glömmer bort det man har och det som fungerar och är bra. 
Vackra Samoa spände upp sig för vilda djur vid intag idag.. Imorgon ska hon få jobba igen 😍 
 
Idag har det ändå hunnits med mycket trord att ja till viss del är själv. Turligt nog gör regnet att pappa inte behöver åka och tröska så jag har honom till hjälp med in och utsläpp. Bästa Anna fixar stallsysslorna och ovanpå det har jag haft Carin som extra hjälp och sällskap igår och idag. 
 
På fm blev det kratta ridhus medan hästarna åt frukost, dressyr på Rangun, lite markarbete med Boss, ut o galoppera på nysladdad väg med Mille och en tur ut på Melete tillsammans med Carin o Demeter. 
Efter lunch dressyr på Seamie och sedan var jag tvungen att sanera typ 5 av skolhästarna då de kom in heltäckta i lera :/ Hade ambitionen att hinna med en häst till men sansade mig till slut. Så lektioner 18-21. 
Fröken söt!! 
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0