Laddad inför hopp

Publicerat: 2015-10-19 Kl: 23:19:35 | I kategori: Allmänt

Veckorna går fort imorgon är det dags för hoppträning igen för Erik. Laddad då jag ska rida i den erreplus sadel jag har på prov. Har ridit i den några gånger nu och älskar den. Samma märke som jag har i dressyr sadel också känns verkligen skillnad mot min gamla.
Den är begagnad och jag har haft tur för det finns ju inte många begagnade på marknaden då märket är ganska nytt 2 år nu.
Jimmy sadeldoktorn är ju återförsäljare för detta märke och min dressyrsadel är älskar jag verkligen. Den jag har är en Adelinde.
Så surt för Adelinde kommer på lördag och har clinic i Stockholm och familjen har blivit bjudna dit av Jimmy. Men ingen har möjlighet att åka då vi har lektioner och sedan ska vara i Eskilstuna på statt för utbildning med Ledare i Fokus som sedan avslutas med att vi ska gå på Idrottsgalan på kvällen.
Varför ska allt krocka?
Ska bli spännande att se hur det blir med omröstning till Eldsjäl där familjen är nominerad sista dag att rösta är imorgon....
Veckan är annars fullspäckad som vanligt. Torsdag så är det dags för träning på Segersta för Mads som nu är hemkommen från sín världscups debut med två fina placeringar på sin fina Jimmy.
Antar att han kommer vara laddad.
Fredag är det dags för Programridning för Roggan så man kan säga att vi har att göra....
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0