Trevlig söndag trots allt.

Publicerat: 2015-11-02 Kl: 18:50:42 | I kategori: Allmänt

Ja Madde var väl inte så glad men det är bara att bryta ihop och komma igen. Vi var i Enköping på deras nationella meeting och Millet o Madde red sin fina Intermediare I kür.
Millet var så avspänd och fin på framridningen men missarna kom redan i början av programmet. Det är ju betydligt svårare när man rider kür för det gäller ju att hänga med i musiken också och kommer man efter måste man rida på och då blir det ju lätt flera missar.
Tror att Madde ändå efter att ha sett siffrorna inte var fullt lika bedrövad. En av domarna kom fram och sa senare att han ser så fin ut och bra i formen bara att jobba vidare.
Men förstår att det är surt när hon fått till küren så bra tidigare.
En tröst i allt var att jag fick bästa Siv B komma tidigare så vi hann att äta och snacka ganska länge och det uppvägde resan då man har svårt att hinna med att umgås med sina vänner speciellt om de bor så pass långt bort.
Idag har vi haft veterinären här och tyvärr så ser det inte så bra ut med Uranos ringbands skada. Inte något bättre alls snarare sämre.
Nu hoppas vi på att Dylan ska ge en bra prognos för operation samt att det inte kostar en förmögenhet. Det känns som vi haft nog med elände detta år och Uranos är verkligen en av våra absolut bästa lektionshästar.
Dessutom uppfödd på gården så han har ju hunnit bo här i 15 år....
Hittade denna bild på min fantastiska Arro Bell tagen i våras är väl en av de sista bilderna..
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0