Härliga hästar och duktig personal!

Publicerat: 2015-11-16 Kl: 22:26:00 | I kategori: Allmänt

Dagen startades med kontorsjobb.....tråkigt men måste göras och ville ej fresta på min kropp med att rida på fm då det var träningsdags och på kvällen teori/clinic med mina elever.
Har tagit det lugnt med tanke på halsont.
Fick ju ta med båda mina stjärnor idag. Demeter är så fin men ack vad man måste rida och tänk att det kan vara så svårt att rida rakt! Mads ger sig inte förrän det är 100 % bra- gör om- vänd kom igen- super svettig blev jag och häst. Hon gör så fina byten men fick order att ej göra dem fullt så stora och luftiga då jag lätt tappar rakriktningen.
Det var medellinjen som gällde och som Mads sa allt ska vara perfekt annars rider man ju som alla andra....det är bara att skärpa till sig hemma också.
Mads fick rida Melete igen så att jag får lite hjälp med bytena blev riktigt bra åt ena hållet. Han ger sig verkligen inte Mads det är så kul att se honom rida och hur noggrann han är och inte skyndar på utan att hästen verkligen ska vara igenom ryggen rak på båda tyglarna. Jag inser att man lätt själv går för fort fram.
Trots att det ramlade in fler och fler som skulle träna efter oss så såg han till att det var bra utan att stressa fram.
 
Så kul träning! Men hemskt att köra hem i mörker och ösregn med massa trafik och med Madde i bilen som skulle till Strömsholm efteråt.
 
Clinicen vi hade i kväll kändes så bra. Är så stolt över våra fina hästar och duktig personal alla rider verkligen så bra. Anna och Jossan hjälpte mig och red Bosson och Aztor. Själv red jag Mickis och Elton. Min tanke var att eleverna skulle få se 4 rätt så olika hästar.
Hoppas att alla var nöjda och fick med sig något hem.
God natt
Ann
Ps ska se om jag hittar några hopp bilder då jag ikväll använder annan dator Ds
Pebbel Beach så fin!
Pommes o Pebblan
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0