Värme :)

Publicerat: 2015-05-26 Kl: 20:40:00 | I kategori: Allmänt

Mycket nöjda killar! Idag fick de äntligen tillbaka sin egna hage också, Marco & Ceasar har abonnerat den en tid..
 
"Ta i trä" så gick det bra med ihopsläppet idag, en del pip och skrik och lite galopp. Alla hästarna var hela och hade alla skor kvar vid insläppet på em.. Phjuu!! Men som sagt tar någon vecka innan de är helt överens om rangordning osv skulle jag tro, den där Marco är en riktigt kax-pelle och verkar inte lära sig av att få lite "örfilar" av Aztor och Helios idag. Hoppas de kan sätta honom på plats så han inte håller på och "tuppar" sig så mycket.
 
 
Detta är en del av våra häst/stalltjejer på Ekelund! I söndags var de i Katrineholm och deltog i tävlingen "Vi i stallet" en teoritävling för barn/ungdomar mellan 10-13år. Tävlingen sker i lag med mellan 3-5 deltagare, vi hade två lag anmälda då de var sex som deltog i den förberedande kursen. Tyvärr saknades en på tävlingsdagen men vad gjorde det när det lag som bara hade två deltagare lyckades knipa 3:e platsen och det med tre deltagare VANN!!! Duktiga tjejer!
Stor eloge till våra duktiga äldre Ungdomsledare Sara & Amanda som hållt i kursen under våren för att förbereda dessa elever för tävlingen.
Här hittar ni info kring "Vi i stallet" http://www3.ridsport.se/Ungdom/Vi-i-Stallet/  
Mariefreds RK har deltagit i tävlingen i många år i rad och vunnit den flertalet gånger - vinnarlaget vinner hela 2.500kr som går till föreningens Ungdomssektion - MaskUS. 
Alla barn/ungdomar under 26år i MRK är med i "MaskUS", där finns också en styrelse precis som stora styrelsen i ridklubben. De annordnar aktiviteter med mera för alla barn/ungdomar. 
 
Kram Madde 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0