planering, planering

Publicerat: 2015-05-25 Kl: 23:05:30 | I kategori: Allmänt

Denna eftermiddag har tillbringats framför datorn och planerat in en massa kurser i höst. Har redan fått många bokningar och det finns inte så många helger kvar.
Dels är det företag med ridsektioner som ICA och Telia, men också privata bokningar oftast med någon som varit på kurs med dessa företag.
Har bla en tre dagars kurs inbokad med flera mammor och deras barn.
En sådan kurs har vi nu i helgen som kommer. Då är det en del elever från ridskolan men också ett gäng utifrån som aldrig varit här.
 
Annars börjar det att dra ihop sig till ridklubbens stora meetingar i sommar och just nu är det många frågor om boende till dessa.
Men det är mycket annat som skall planeras inför dessa tävlingar....
 
Idag har jag ridit min fina Melete på utebanan och hon är så rolig att rida vill verkligen arbeta hela tiden. Därefter var det tömkörning av fyra hästar Marko, Mickis, Uranos och Elton.
Ikväll red Jossan med på lektion på Marko och han var riktigt fin så han kommer nog att bli ett bra tillskott på ridskolan.
 
Imorgon bitti är det dags att släppa ihop alla valacker känns läskigt men förr eller senare måste de ihop så jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Alltid lika läskigt!
 
Gammelmannen har ett sto här på betäckning från Värmland hon är betäckt och klar men ska stå kvar för dräktighets undersökning innan hon åker hem då hon står så långt bort. Väntar in ett sto till. Spännande.
Fina Thaleia
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0