Jobbig start på veckan...

Publicerat: 2015-05-05 Kl: 22:37:18 | I kategori: Allmänt

Veckan är i full gång och börjades med att en av våra trotjänare fick somna in och galoppera vidare i Trappalanda ❤️
Allas vår Gordgeous Boy "Gordon" har fått vandra vidare då hans hovben inte längre höll för honom. Hovbroskförbening är vanligt hos hästar och mer i vissa raser samt stora/tunga hästar. Han fick diagnosen för många år sedan och många hästar lever med det utan bekymmer. Med honom har vi fått skära ner på hoppningen och varit extra noga med vilket underlag han går på. 
Han svarade inte på den sista behandlingen/chansen han fick nu och då ska han inte behöva ha ont längre. 
Tack vår fina lilla gangster Gordon ❤️ 
 
Som om inte detta vore nog jagade Marko igår ut Micka ur hagen vilket resulterade i ordentligt mörbultad häst då han hjorten kullerbytta. Skrapat hela huvudet och sina framknän, särskilt det ena var illa. Idag var Tove vår veterinär här och satte drän och gav honom ett superbandage! 
Vi tror och hoppas att han ska bli helt återställd .. Ett riktigt elefantben har han fått för att han inte ska kunna böja och röra på benet nu de första dagarna.. 
 
Som pricken över i känner jag mig dessutom halvt överkörd då rygg/skuldror och nacke spelar mig ett ruskigt spratt. Ländryggen blir något bättre efter en stund på hästryggen men det andra har bara blivit värre och värre under dagen. Nackspärr delux 😓 
 
Får avsluta med något positivt iaf! Jag hoppade Marko och Siri för Erik på fm och det gick kanon!!! Superkul!
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0