Jaha ännu en vecka har passerat...

Publicerat: 2015-05-24 Kl: 21:50:58 | I kategori: Allmänt

Här på gården jobbas det på för fullt! Tjejerna är äntligen hemma och det kommer vara mycket att göra i veckan som kommer. Många hästar att rida så tur att vi är fulltaliga igen.
Det ska fixas hagar och släppas ihop hästar. Vilket jag fasar för då det oftast fungerar mycket bra de första dagarna och sedan pang har man en sparkskada som ett brev på posten om man nu får någon post längre kanske får likna det med sms för det får jag många. Fråga Madde hon blir så trött på ,mig att jag inte alltid har svarat på sms.
 
Men som sagt var hästarna ska släppas ihop så de kan gå tillsammans på betet och det är ju lite lättare nu när det finns gräs som lockar också.
 
Idag har våra duktiga tjjejer i klubben varit och tävlat kunskapstävling- Vi i stallet i Katrineholm. Det blev en seger med ena laget och en tredje plats med det andra laget. Så stolt över dessa duktiga elever. Dessutom vann de 2.500 kr inte dåligt!
Synd att inte flera klubbar och ridskolor satsar på detta.
 
Igår var vi på Bullersta och red finalen i div I Madde, jag , Anna och Linda. För mig själv på Helios gick det så där han har ju svårt med bytena till höger och det är ju inte lättare på tävling dock så har vi satt en del i veckan. Vi fick en väldigt ojämn bedömning största skillnaden var på bytena till höger fick 5 av en och 0 av en och så är det kofficient 2 så det kostar ju på kan man säga. Ja det är bara att träna på och göra bättre i från sig helt enkelt.
Tur att de andra skötte sig.
I veckan blir det ingen träning för Mads som befinner sig hos Patrik Kittel o tränar inför SM som avgörs nästa helg. Men sedan så ska det tränas på!
 
Isoleringen av ridhuset rullar på men det tar sin lilla tid så Jocke och Sofias Kristoffer har jobbat på i helgen och Jocke har fortfarande inte kommit in utan håller på ännu.....
I väntan på föl......
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0