Full rulle helg

Publicerat: 2015-05-17 Kl: 17:29:47 | I kategori: Allmänt

jahapp då var ännu en vecka till ända. Det har som vanligt varit full fart på Ekelund och vi hästfolk har inga "långhelger" inte..
I torsdags hade Mariefreds RK lokal ponnyhoppning med div 3 allsvenskan där vårt hemmalag slog till med fyra 0:or i både grund och omhoppning vilket ledde till blå/gula rosetter!! Grattis tjejer, bra ridet och fina ponnyer.
 
Karolina Nylander & Tinker Bells Rose slog även till och vann LC klassen för kategori B :)
 
Det har jobbats många timmar med att bygga ny altan/pooldäck av min käre far samt min och min syrras sambos. Det gamla har varit rangligt och skruttit i flera år nu så det var verkligen på tiden, det nya blir även lite större = jag har varit med och påverkat, då blir det alltid lite dyrare.. hehe..
 
Jag har ridit mina pållar och haft en del lektioner, Ebba har varir flitig och ridit tre dagar på raken. Det gav även resultat - idag var Ronjah mycket bättre och fin redan ifrån start. 
Det har även gått bra för några av mina elever som varit ute och tävlat under helgen vilket är superkul! Malin är nu färdigkvalad till Fjord SM med Dazy efter tre starter på minst 60% i LA.
 
Malin & Dazy
 
Den kommande veckan blir ett lite ihopplock då vi flyttat Erik-hoppningen till imorgon. På kvällen är det även teori för samtliga ridgrupper. Min 17-18 grupp får lite blandad teori och Jossans grupp som är en nybörjargrupp får "basic" teori. Sedan har mamma teori om allternativ till ridning, att jobba sin häst ifrån marken - tömkörning och longering. Detta är ett ämna flera efterfrågat så hoppas att många utöver de som normalt rider på måndagar dyker upp för att se och lära nytt!
 
På tisdag ska jag föröska hinna rida några hästar tidigt för kl.9 ska jag vara hos min kiropraktor och efter behandling ska man ta det lugnt. På eftermiddagen sedan åker jag och Sofia till Berlin med mormor & morfar till fredag. Syrrans (mycket) försenade studentpresent som jag får följa med på då hon fick åka med på min, då var vi på ett spahotell utanför Tallin i Estland.
 
Lördag sedan är Div 1 finalen i Nyköping och söndag ska vi äta födelsedagslunch för bästa farmor som fyller snart :)
 
Kram Madde 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0