4:a

Publicerat: 2015-05-23 Kl: 23:50:07 | I kategori: Allmänt

Rangun blev 4:e placerad i dagens MsvB:4 på strax över 63% efter en låg och ojämn bedömning av de tre domarna. Normalt har man ju bara en domare i MsvB men när det är final i div 1 har man alltid tre. 
Flera trodde jag skulle fått vinnarpoängen och även om det för min del inte kändes super så var det nog värt lite mer poäng ändå.. Tjusningen i denna ibland (läs ofta) märkliga sport. 😋
 
Laget hamnade strax under placering med några ynka procents marginal - tråkigt.. 
 
Mycket trevlig tävlingsplats dock - bra framridning och tävlingsbana (allt utomhus) och supermysigt att skritta fram i gräset på deras terrängbana. Rangun var ganska skeptisk till hinderna - fåntratt! Tror han hade varit kanon som fälttävlanshäst om han inte vore så hopp och vattenrädd. Inte för att jag skulle försökt mig på fälttävlan.. 
 
Red honom mycket kort på fm, en kort framskrittning i skogen och sedan ca 10min på utebanan. Han kändes fin så behövde inte mer än så, ville bara kolla av eftersom han rent dressyrmässigt inte förberetts för tävling. Dressyr i måndags, vattenbandsträning tis, ons och tor och så vila igår.
 
Nu blir det träning fram till dressyrmeetinget första helgen i juli 😃 hoppas på mycket hjälp av Mads!! Ikväll släpptes anmälan till vårt meeting och det är redan över 150 starter 😃👍 
Du kommer väl och tittar på alla ekipage? Kanske hjälper till som funkis i någon/några klasser?
 
Jag har anmält mig med Mille till MsvA på fre, PSG på lör och PSG Kur på sön - hoppas vi är igång helt till dess. Rangun är anmäld samma som Mille fre-lör men sedan Intermediare på söndagen istället.. Förra året red ja bara fre-lör och han gick väldigt bra plus att ja inte vill slita på honom i onödan så blev bara två dagar då. Får se hur jag lägger upp det i år, känns det bra vill jag jättegärna debutera på hemmaplan då jag  förhoppningsvis också har Mads som hjälp. 
 
Nu är det iaf sovdags!
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0