Mycket lektioner blir det!

Publicerat: 2015-03-28 Kl: 23:39:23 | I kategori: Allmänt

Jisses vad timmar jag instruerat detta år! Särskilt nu när mamma och pappa varit på semester i 2,5 veckor.. Idag hade jag först mammas grupper 9.30-11.30 därefter direkt en privatlektion och en mycket snabb lunch på ca 15min innan dagens sista elev. Palmirs nya ägare och medryttare kom på besök, på onsdag flyttar han..
 
Roade mig med att laga hage i eftermiddagssolen - var mer jobb än jag väntat mig = som vanligt. Blir lite extrajobb med hästar som envisas med att hoppa ut och ta med sig halva staketet :/
 
Red sedan Rocco på utebanan - dödligt fin! Första passet ute i år och han gick verkligen som en klocka, det gör ont i hjärtat att det inte alls blivit som jag från början tänkt med denna fina häst. Men ibland måste man tänka om och inse att det är som det är.. och alla hästar är inte menade att gå GP som Mads vist brukar säga..
 
Helios fick ett lättare pass även han på utebanan och Rangun fick nöja sig med skritten. Kom till slut med på tävlingen imorgon så startar 15.14, prefekt för då hinner jag med städdag med inackorderingarna på fm samt rida Rangun och förbereda Helios inför avfärd.
På måndag får de vila för då ska jag åka långt och prova flera hästar åt en elev..
 
På fm kom också hundarna hem igen!! De har levt livet i stan sedan mamma och pappa åkte, galet bortskämda och odrägliga nu :/
 
Mamma och pappa landar imorgon bitti, syrran hämtar dem på Arlanda och lämnar samtidigt Jossan som ska få en veckas välförtjänt semester och passar då självklart på att åka till Tyskland.
Blir tomt utan henne i veckan men vi har ju lite uppbackning av våra två praktikanter som har några dagars praktik kvar innan de åker på onsdag kväll.
 
Nu är det definitivt sovdags!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0