In i rutinerna..

Publicerat: 2015-03-01 Kl: 18:43:22 | I kategori: Allmänt

En vecka går fort och det känns som man varit hemma hur länge som helst, Thailand känns väldigt långt bort.. Märkligt hur fort man ställer om sig.
 
Har varit en bra söndag sånär som på trist o blåsigt väder. Startade dagen med ett lättare pass på Mille som nu får börja trappa upp arbetet igen om någon dryg vecka är vi i full gång och träning igen :D Rangun fick sig också ett dressyrpass i något lättre modell, hade egentligen kunnat vila men vill behålla arbetet ifrån i torsdags och han får vila både lör och sön nästa helg eftersom jag då är på domarkurs igen - den SISTA!! Sånär som på slutlig uppskrivning senare i vår, om ett datum kan bestämmas :/ 
 
Hade sedan mock-race innan privatlektion för Malin och hennes fina Dazy som utvecklats enormt de två veckor hon varit hos oss på intensivträning nu. Jättekul och även stort grattis till dem båda då de i fredags klarade första kvalet (på första försöket) till Fjord-SM som rids på LA-nivå. 
Nu har de åkt hem till sig men Malin är taggad och verkar vilja ha intensivare träning hädanefter också, även om det kanske inte blir tre pass/vecka. 
Hon var även blixtsnabb att anmäla sig till min dressyrkurs om några veckor, 21-22/3, bara 6 platser så det gäller att vara snabb om man vill vara med. 
 
Jag och Helios för måånga år sedan.. 
 
Ser fram emot våren även om den är galet fullproppad med kurser, tävlingar, resor och andra aktiviteter.. Mamma och pappa åker på mammas födelsedagspresent till england i april och jag och syrran ska med mormor och morfar till Berlin i maj.
 
Har fått för mig att jag vill kvala Siri till årgångschampionatet som går i slutet av september så ska se till att få iväg henne på mätning och anmäla henne. Även W-T måste mätas så det passar ju ändå bra, kanske ska försöka få med den lille Kirre också.. Iaf om han ska ut på nån tävling..
 
6års championatet går i LA i dressyren och det komme hon klara galant.. Åhh så kul med ponnys! Har hittat en dödligt fin ungponny jag skulle vilja lägga vantarna på också.. Nån som vill äga en fin ponny som dessutom kan bli väldigt värdefull efter vidareutbildning så får ni hojta till :P 
Eller om man kunde hitta en hög med pengar eller vinna på Lotto...
 
 
 
Imorgon startar jag med två privatlektioner innan alla hästar ska ridas - nu är vi fulltaliga igen så borde hinnas med en hel del. Uranos måste rakas också, och Mille men han får klara sig någon vecka till tror jag..
 
Kram Madde 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0