☀️

Publicerat: 2015-03-15 Kl: 19:02:00 | I kategori: Allmänt

 Foto: Malin Husöy
Jag och Mille på Segerstas utebana efter gårdagens träning på domarkursen som  hölls där.
 
 Lilla Siri värmer upp på skritten innan dagens dressyrpass på utebanan. Riktig rally-kalle då hon vilat i två dagar! Liten filmsnutt finns på vår fb-sida "Ekelunds Stuteri & Ridskola" som Amanda Leisser filmade :)
 
Har även tömört Elton, mockat, haft lektion för Ebba/Ronjah och hunnit titta lite på sista gruppen som hoppade för Lotta Björe. 
En tanke som då slog mig var att det var så få som kommit för att titta, tror det iprincip bara var folk som hörde till de som var med och red.
Mycket märkligt kan jag tycka, ett ypperligt tillfälle att se och höra instruktioner från en av landets bästa hopptränare. Se ekipage på olika nivåer och åldrar. SÅÅÅ nyttigt att se och dessutom gratis sånär som på tiden man får lägga.. Var är alla häst- och ridintresserade? Eller är alla redan så duktiga att de inte behöver eller vill lägga ett par timmar en söndag på att titta och lära sig mer?
Vill man bli duktig i sadeln räcker det INTE med timmar i sadeln (även om det är högst avgörande) du måste även ha en bred kunskap kring hästen på marken och en förståelse för hästens utbildning. 
 
Jaja man kan inte göra mer än att påminna om aktiviteter som dagens, sedan får väl folk avgöra själva om de tycker det är värt att komma och titta.
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0