Dag 2 avklarad!

Publicerat: 2015-03-12 Kl: 22:17:08 | I kategori: Allmänt

Mille vid vårt meeting förra året!
När vi har såhär fint väder känns det ju inte så tufft att vi är några färre i arbetsstyrkan inte :D
 
Däremot fick jag ta på mig en av pappas sysslor på morgonen då en av inackorderingarnas hästar dragit en sko och hon smsade mig och bad så snällt så jag kunde som vanligt inte säga nej.. Snyggt och bra blev det iaf!
 
Red sedan Rangun på utebanan (första i år!!!!) och en kort tur med lille Ceasar som är riktigt fin. Klippning av Mille och plockade undan lite innan lunch. Eftersom vädret är så mysigt bara måste man rida ut och som tur är finns det många hästar som gärna vill ut och sträcka på benen. Idag blev det lite väl långa ben då Mille och Limpan stack när vi galopperade sista sträckan, Fia blev smått nervös som satt bakom på oroliga Aztor. Hon hade visserligen Jossan och kolugna Magic på släp, för han bryr sig minsann inte om han hamnar på efterkälken.
 
Jossan tog även ut Uranos med Christina på ytterligare en runda efteråt. Jag har även tömkört Elton och Jacquline har blivit klippt & såklart 3h kvällslektioner där vi idag hoppat en serie utmed ena långsidan - nyttigt och kul!
 
Nu har jag gjort en del "pappersjobb/mail" som jag skjutit på alldeles för länge, presentkort och kursförfrågningar.
 
Min egna dressyrkurs är ju tvär full, vilket den blev väldigt snabbt - kul! Jag och mamma har en dressyrkurs med liknande upplägg även den 11-12/4, den 12/4 är det även programridning på em om man vill ha ytterligare träning den dagen.
 
Rangun vid vårt meeting förra året..
 
Imorgon rivstartar jag med privatlektion 07.30
 
Sov gott!
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Jätte bra att ni klippt Jacquline :)
Min prinsessa!!!

2015-03-13 @ 07:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0