Bra tisdag!

Publicerat: 2015-03-24 Kl: 22:23:00 | I kategori: Allmänt

 Nöjd med dagen! Är nog rätt slut om jag vågar känna efter..
Rally-mockning på morgonen och sedan hoppträning för Erik Berggren. Melete först ut (lånade ut Helios till Jossan som fick hoppa med i båda grupperna idag) hon gick verkligen kanonbra och kändes fin. Tycker jag börjar få henne som jag vill ha henne, dressyrpasset igår gjorde nog sitt också. Vi har ju alltid klankat ner på henne att hon inte kan hoppa men idag så visade hon oss alla att det minsann kan ändras på. Superkul att hon utvecklats så 😃
Red Magic i nästa grupp och han var som vanligt fin, känner ju hästen utan och innan nu. Han ger mig ett väldigt bra självförtroende och jag känner mig duktig i hoppningen med honom. Erik tyckte visst att det var dags att höja ribban för högt det blev det! Med lite pirr i magen styrde jag utan tvekan mot de där stora oxrarna utan att släppa blicken ifrån marklinjen (bra sätt att inte tänka på hur högt hindret faktiskt var) 
 
Efter lunch blev det datajobb eftersom jag tagit på mig att ha ytterligare en Grönt Kort kurs då Gripens RF behövde en kurs snarast..
även en hel drös med mail att svara på..
 
Red dressyr på Rocco och sedan lektioner 18-21 😀
 
Nu är det definitivt sovdags!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0